Loading...
HOME  /  NEWS  /  CORPORATE NEWS  /  ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ

CORPORATE NEWS

CORPORATE NEWS

Μαρίνα Αγίας Νάπας

 Οι απαιτήσεις τους

  • Ένα αξιόπιστο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ασφαλείας που καλύπτει όλες τις υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του Ελέγχου Πρόσβασης, Συναγερμού, Σύστημα Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης, Σύστημα Πυρανίχνευσης και Σύστημα Βιντεόκλησης.
  • Έλεγχος πρόσβασης σε ένοικους, διαχειριστές, καταστηματάρχες και ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, κατοικιών και ιδιοκτήτες σκαφών
  • Παρακολούθηση πέραν των 100 υψηλής ευκρίνειας καμερών και όλων τον Συστημάτων Ασφαλείας από το Κέντρο Ελέγχου της Μαρίνας μέσω Videowall.
  • Εξοπλισμός πιστοποιημένος για εγκατάσταση και χρήση σε θαλάσσια περιοχή.
  • Απεριόριστη δυνατότητα επέκτασης για κάλυψη όλων των μελλοντικών αναγκών
  • Πυροπροστασία για την ασφάλεια του προσωπικού, των κατοίκων και των επισκεπτών. Εύκολα, προσβάσιμα σημεία κλήσης σε περίπτωση πυρκαγιάς σε σκάφος.
  • Κεντρική Διαχείριση
  • Δυνατότητα ελέγχου όλων των επισκεπτών στις εισόδους της Μαρίνας
  • Άμεση υποστήριξη εξοπλισμού και λογισμικού από τον κατασκευαστή
  • Φυσική προστασία των περιουσιακών τους στοιχείων και των πελατών της Μαρίνας.
  • Δυνατότητα παρακολούθησης όλων των συστημάτων 24*7 

 

Η Λύση μας

 Σε μια έργο όπου δεν υπάρχουν φυσικά όρια και έχοντας πολλαπλά Συστήματα Ασφαλείας διασκορπισμένα σε διαφορετικές τοποθεσίες λόγω της φύσης των αναγκών και των απαιτήσεων, υπήρχε απαίτηση για μια λύση βασισμένη σε διασύνδεση δικτύου υψηλής ταχύτητας χρησιμοποιώντας το υπάρχον δίκτυο οπτικών ινών σε όλες τις τοποθεσίες. Η απόφαση για το προϊόν που θα πληρούσε τις απαιτήσεις για αυτή την ιδιόμορφη περίπτωση ήταν απλή – ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας.

 Ένα σύστημα που υποστηρίζεται από κορυφαία προϊόντα ασφαλείας από τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές στον κλάδο, τα οποία μπορούν να «επικοινωνούν» εγγενώς μεταξύ τους. Ένα σύστημα που συνδέει και διαχειρίζεται τα σημαντικότερα Συστήματα Ασφαλείας της Μαρίνας Αγίας Νάπας όπως το Σύστημα Πρόσβασης, το Σύστημα Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης, το Σύστημα Συναγερμού και το Σύστημα Πυρανίχνευσης. Ένα πρότυπο Σύστημα που έχει τη δυνατότητα τη στιγμή που λαμβάνεται ένα σήμα, να δίνεται αμέσως συναγερμός στο προσωπικό Ασφαλείας με όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για περαιτέρω διερεύνηση και ενέργειες.

 Η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο όλων των Συστημάτων Ασφαλείας μέσω μιας πλατφόρμας και περιβάλλοντος εργασίας που δίνει επίσης τη δυνατότητα στο Προσωπικό Ασφαλείας να λαμβάνει προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια του προσωπικού, των επισκεπτών και των ιδιοκτητών σκαφών.

 Όλα τα Συστήματα Ασφαλείας συμμορφώνονται πλήρως με τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα, ακολουθώντας πλήρως τις οδηγίες των τοπικών Αρχών, με προτεραιότητα πάντοτε  την Ανθρώπινη Ασφάλεια.

 Φυσικά, κανένα Σύστημα Ασφαλείας δεν μπορεί να λειτουργήσει πλήρως και αξιόπιστα χωρίς την υποστήριξη των Ειδικών και εμπειρογνωμόνων στα συστήματα  Ασφαλείας, και εκεί εντάσσεται η ομάδα μας που αποτελείται από πιστοποιημένους επαγγελματίες που παρέχουν συνεχή υποστήριξη στο προσωπικό ασφαλείας και τους χειριστές.

 

 Απλά… το εμπιστεύονται.