Loading...
 
HOME  /  NEWS  /  CORPORATE NEWS  /  MANAGING DIRECTOR INTERVIEW AT ECONOMY TIMES

CORPORATE NEWS

CORPORATE NEWS

Managing Director Interview at Economy Times

Η εταιρία S.P Securiton Alarm Systems Ltd, με έδρα τη Λεμεσό, από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, έχει ολοκληρώσει έργα υψίστης σημασίας που την έχουν καθιερώσει ως ένα έμπιστο συνεργάτη στον κατασκευαστικό κλάδο και ίσως την καλύτερη επιλογή για τους πελάτες που απαιτούν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Σε συνέντευξη του στο Economy Times ο Γενικός Διευθυντής της S.P Securiton Alarm Systems Ltd Πανίκος Στατιώτης, επεσήμανε ότι, η επιτυχής δραστηριοποίηση της εταιρείας στον τομέα συστημάτων ασφαλείας, εδώ και 20 χρόνια, οφείλεται στη συνεργασία της με διεθνούς φήμης κατασκευάστριες εταιρείες, στην εξειδίκευσή της, στο σχεδιασμό και στην αυτοματοποίηση των συστημάτων ασφαλείας καθώς και στην πιστή και αποδοτική εφαρμογή των διεθνών προτύπων που διέπουν την εγκατάσταση και λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας από την ομάδα της.

Τι είδους υπηρεσίες και προϊόντα προσφέρει η εταιρία; 

Η προσπάθεια της εταιρείας επικεντρώνεται στο να καλύψει τις ανάγκες ασφαλείας ενός χώρου με στόχο να προστατεύονται τα άτομα που διαμένουν ή κινούνται σε αυτόν, να ασφαλίζεται η ίδια η εγκατάσταση αλλά και η επένδυση γύρω από αυτήν. Προσφέρει μεγάλη ποικιλία συστημάτων ασφαλείας, πυρανίχνευσης και κατάσβεσης, εξελιγμένα συστήματα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και ελέγχου πρόσβασης, συστήματα ήχου και ανακοινώσεων.

Η απόδοση και η λειτουργικότητα των συστημάτων αυξάνεται και ενδυναμώνεται μέσα από την σύνδεσή τους με τον Κεντρικό Σταθμό Παρακολούθησης ο οποίος προσφέρει 24ωρη παρακολούθηση σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες περιπόλου. Επιπλέον, η παροχή τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης ξεχωρίζει την εταιρεία για την μετά την πώληση παροχή υπηρεσιών που προσφέρονται σε όλους τους πελάτες της.

Ποιοι είναι οι πελάτες της S.P. Securiton Alarm Systems και ποιες βασικές κατευθύνσεις ακολουθεί η Εταιρία ώστε να εδραιωθεί στο τομέα της ασφάλειας;

Η Securiton εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την εγκατάσταση συστημάτων για οικιστικές, εμπορικές και κυβερνητικές εγκαταστάσεις καθώς επίσης και στο σχεδιασμό έξυπνων και τεχνολογικά προηγμένων λύσεων ασφαλείας που περιλαμβάνουν την ενοποίηση των συστημάτων.

Η εταιρεία έχει λάβει διακρίσεις για την εξειδίκευσή της στην ενοποίηση συστημάτων που ενισχύουν την απόδοσή τους και διευκολύνουν τους χρήστες στο χειρισμό τους. Οι πελάτες πλέον, όντας πλήρως εξοικειωμένοι με την υψηλή τεχνολογία, γνωρίζουν ότι η εταιρεία μας μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους καθώς έχουμε ήδη φροντίσει για τον εκσυγχρονισμό των διεργασιών μας και την υιοθέτηση νέων σύγχρονων μεθόδων λειτουργίας. Η ανανέωση και η βελτίωση, καθώς επίσης και η συνεχής εκπαίδευση και εξειδίκευση είναι συνώνυμα με το όνομα μας.

Τα στελέχη μας έχουν σε βάθος ενημέρωση για τον τομέα της δραστηριοποίησης μας και εκλαμβάνουν τις όποιες μεταρρυθμίσεις ως συμμάχους στην επίτευξη των στόχων μας. Με συνεχή εκπαίδευση η ομάδα της εταιρίας αποτελεί σύμβουλο ασφαλείας για όλους τους πελάτες που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την οικοδόμηση σωστών συστημάτων και την παροχή λύσεων.

Γιατί πιστεύετε ότι οι πελάτες εμπιστεύονται την Securiton; 

Η Securiton, με εκτεταμένη πείρα στον τομέα συστημάτων ασφαλείας, έχει ολοκληρώσει με επιτυχία έργα μέγιστης σημασίας σε ολόκληρο το νησί εφαρμόζοντας τεχνολογία αιχμής. Τα τελευταία χρόνια έχουμε εγκαταστήσει συστήματα σε πολύπλοκα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής οικοδομήματα, όπου ο σχεδιασμός και η εγκατάστασή τους αποτελούσε πρόκληση καθώς και ένα στοίχημα το οποίο κερδίσαμε. Ενδεικτικά αναφέρονται: Η πτέρυγα 10 των Κεντρικών Φυλακών, το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο, το Εφεδρικό Σύστημα Ανάκαμψης της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, και πολλά άλλα, και επίσης, σε πορεία υλοποίησης, βρίσκονται η καινούργια πρεσβεία του Κατάρ στην Κύπρο, το ξενοδοχείο Ηalcyon, το Νέο Δικαστικό Μέγαρο Πάφου και πολλά άλλα.

Κάνοντας πάντα τις σωστές επιλογές, χωρίς το φόβο για το κόστος του εκσυγχρονισμού, έχουμε διαμορφώσει σύγχρονες εγκαταστάσεις και υποστηρικτικές δομές μέσα από τις οποίες εξυπηρετούνται καθημερινά χιλιάδες συνδρομητές και πελάτες μας, οι οποίοι διαχρονικά εμπιστεύονται την εταιρεία μας γνωρίζοντας ότι οι ανάγκες και η εξυπηρέτησή τους ήταν και θα είναι πάντα η προτεραιότητά μας.

http://economy.cyprustimes.com/2017/11/16/s-p-securiton-alarm-systems-ltd-enas-ebistos-synergatis-me-ypiresies-ypsilis-piotitas