Loading...
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ  /  ΝΕΑ  /  ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  /  ADVANCED: TOUCHCONTROL

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Advanced: TouchControl

 

TOUCHCONTROL

TouchScreen Repeater for Fire Alarm

 

 Το TouchControl παρέχει στους πελάτες άνευ προηγουμένου δυνατότητες ελέγχου και αναφοράς συστημάτων πυρκαγιάς, συμπεριλαμβανομένων ενεργών χαρτών.

Η μοναδική διεπαφή του TouchControl επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν αμέσως ζώνες και συσκευές σε πυρκαγιά, βλάβη, απενεργοποίηση, δοκιμή ή κανονική λειτουργία με δυναμικά κουμπιά κατάστασης χρώματος. Η διεπαφή έχει σχεδιαστεί για να είναι σαφής και γρήγορη πλοήγηση. Η κατάσταση κάθε ζώνης και συσκευής στο δίκτυο μπορεί να ανακτηθεί γρήγορα, να εμφανιστεί και να χειριστεί. Η διεπαφή του TouchControl είναι ελκυστική, καθαρή και απλή στη χρήση. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από έναν αριθμό εικόνων και στυλ φόντου ή να προσθέσουν τις δικές τους μέσω κάρτας SD. Πλήρης έλεγχος της αντίθεσης και της φωτεινότητας, ώστε η οθόνη να μπορεί να βελτιστοποιηθεί για την τοποθεσία.

Το TouchControl έχει σχεδιαστεί για να βρει το σπίτι του σε ιδιαίτερα ορατούς δημόσιους χώρους και ο χρήστης μπορεί να προσθέσει μια παρουσίαση για εκτέλεση όταν η οθόνη φωτιάς δεν χρησιμοποιείται. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια εισαγωγή εταιρείας, πίνακας επισκεπτών ή πληροφορίες ασφάλειας. Μόλις αγγίξετε την οθόνη ή προκύψει κατάσταση πυρκαγιάς, το TouchControl επανέρχεται σε λειτουργίες πυρκαγιάς.

Το TouchControl διαθέτει ενσωματωμένους χάρτες ιστοτόπων και δυνατότητα προγραμματισμού ζώνης, επιτρέποντας την ένδειξη και την πλοήγηση μέσω διαδραστικών χαρτών, καθώς και δείκτες κειμένου και κατάστασης. Οι χάρτες προστίθενται εύκολα μέσω της απλής εφαρμογής μας Map, μέρος της αναγνωρισμένης σουίτας λογισμικού Dynamix Tools.