Loading...
 

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

SIGNO HID

Παρουσιάζοντας το HID SIGNO ™ Η Υπογραφή Γραμμής Αναγνωστών Ελέγχου Πρόσβασης από το HID Global
Έλεγχος πρόσβασης, επανασχεδιασμένο

Καλώς ήλθατε στο μέλλον του ελέγχου πρόσβασης. Παρουσιάζοντας έναν κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό και μια σειρά από διαισθητικά χαρακτηριστικά, τα HID Signo Readers είναι εξαιρετικά ευέλικτα, αξιόπιστα ασφαλή και παρέχουν μια πιο έξυπνη, πιο συνδεδεμένη εμπειρία ελέγχου πρόσβασης.

Οι πιο ευέλικτοι διαθέσιμοι αναγνώστες

Ποτέ δεν ήταν ικανός ο αναγνώστης να υποστηρίζει τόσες πολλές τεχνολογίες διαπιστευτηρίων. Το HID Signo υποστηρίζει εγγενώς περισσότερες από 15 τεχνολογίες διαπιστευτηρίων, συμπεριλαμβανομένης της συμβατότητας για το Student ID στο Πορτοφόλι της Apple - ονομάστε το ελβετικό μαχαίρι στρατού ελέγχου πρόσβασης.

SIGNO = Ασφάλεια

Το HID Signo τοποθετεί την ασφάλεια στο προσκήνιο για την ενίσχυση του οργανισμού σας. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια προσέγγιση πολλαπλών επιπέδων ασφαλείας, έλεγχο ταυτότητας μέσω του μοντέλου δεδομένων Secure Identity Object (SIO) και χρήση του προτύπου OSDP της SIA.

Απόδοση που μπορείτε να βασιστείτε

Η Signo συνεχίζει την παράδοση HID για ισχυρό, αξιόπιστο έλεγχο πρόσβασης. Μετά από μια διαισθητική διαδικασία εγκατάστασης, οι χρήστες θα απολαύσουν αυτά τα οφέλη.

Ανώτερη απόδοση ανάγνωσης
Βελτιωμένη απόδοση ανάγνωσης φυσικών και κινητών σε μια μεγάλη ποικιλία τύπων διαπιστευτηρίων

Αξιόπιστο σε αντίξοες συνθήκες
Νέα δυνατότητα αυτόματης ανίχνευσης επιφάνειας για βελτιστοποίηση της απόδοσης ανάγνωσης, καθώς και βαθμολογία εξωτερικού IP65

Βιώσιμη μέσω εξοικονόμησης ενέργειας
Η λειτουργία Intelligent Power Mode προσφέρει πιο αποτελεσματική, πιο πράσινη εμπειρία

 Εξυπνότερος, πιο συνδεδεμένος έλεγχος πρόσβασης

Αγκαλιάστε τόσο τη σημερινή τεχνολογία όσο και τις ανάγκες του αύριο. Αυτή η γραμμή ανάγνωσης είναι έτοιμη για πρόσβαση στο κινητό από το κουτί, επιτρέπει την εύκολη μετάβαση από το Wiegand στο OSDP και έχει σχεδιαστεί για να ενσωματωθεί στο οικοσύστημα HID Origo.