Loading...
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ  /  ΝΕΑ  /  ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  /  ACTIVE DETERRENCE AI SOLUTION

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Active Deterrence AI Solution

Η νέα κορυφαία κάμερα TiOC (3-σε-1) της Dahua προσφέρει Full-color, Active Deterrence και AI, έξυπνη καινοτόμο λύση all-in-one.

Με ψευδείς ρυθμούς συναγερμού μικρότερο από 2%, μια σημαντικά βελτιωμένη λειτουργία αναζήτησης και ενσωματωμένη κωδικοποίηση AI που προσφέρει μείωση κατά 90% στο χώρο του δίσκου, απαιτείται αυτή η νέα προσθήκη στη σειρά Dahua να συμβάλει στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και του κόστους λειτουργίας του συστήματος CCTV.

Τα αποδεικτικά βίντεο ενισχύονται σε μεγάλο βαθμό από έγχρωμες εικόνες κάθε υπόπτου. Ο συνδυασμός της κορυφαίας τεχνολογίας Full-Color της Dahua με ισχυρές λειτουργίες AI και Active

Οι προειδοποιήσεις αποτροπής θα βοηθήσουν στη μείωση των ψευδών ποσοστών συναγερμού, θα βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της αναζήτησης στόχων και θα κάνουν γενικά το σύστημα CCTV σας πιο αποτελεσματικό, μειώνοντας το κόστος λειτουργίας σας. Η Ντάουα, πρωτοπόρος της βιομηχανίας έξυπνων συσκευών παρακολούθησης, είναι η πρώτη που διαθέτει στην αγορά αυτό το ισχυρό 3-σε 1 λύση.

Αυτό το προληπτικό σύστημα διαθέτει φωτεινό φως LED, σειρήνα προειδοποίησης και ενσωματωμένα ηχεία για να προειδοποιούν τους εισβολείς, τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν εξ αποστάσεως προτού διαπραχθεί οποιοδήποτε έγκλημα.

Ανάλυση 2MP / 5MP (σύντομα 8MP)
Απόσταση φωτισμού: 20m (2.8mm) / 30m (3.6mm) / 40m (6mm)
11 διαφορετικές φωνές ενσωματωμένες από προεπιλογή ή πλήρη προσαρμογή φωνής
Τα κόκκινα και μπλε φώτα εκπέμπουν ένα ισχυρό προειδοποιητικό σήμα

Ενεργή αποτροπή - Κόκκινο και Μπλε Φως

Είναι αξιοσημείωτο ακόμη και σε πυκνή ομίχλη και δυνατή βροχή.
Πιο εντυπωσιακό κατά τη διάρκεια της ημέρας από το λευκό φως.
Βελτιωμένο ηχείο

> Ηχείο 110 dB.
Βαθιά φωνή με ήχο χαμηλότερης συχνότητας.