Loading...
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ  /  ΝΕΑ  /  EVENTS  /  SECURITY REDEFINED EVENT

EVENTS

EVENTS

Security Redefined Event

ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: ΑΠΟ ΤΗΝ SECURITON &HONEYWELL

Διοργανώθηκε και παραδόθηκε με μεγάλο εργαστήριο επιτυχίας για τις νέες πλατφόρμες ενοποίησης των συστημάτων ελέγχου πρόσβασης και CCTV, της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και του πρόσφατα εφαρμοστέου νόμου GDPR

Η S.P. Securiton Alarm Systems Ltd, που δραστηριοποιείται στον τομέα των Συστημάτων Ασφαλείας, σε συνεργασία με τον παγκόσμιο κατασκευαστή συστημάτων ασφαλείας Honeywell, διοργάνωσε ένα εργαστήριο στο Hilton Λευκωσία όπου παρουσιάστηκαν οι νέες πλατφόρμες ενοποίησης για Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης και CCTV. Το εργαστήριο εστίασε επίσης στον τρόπο προστασίας των Συστημάτων και των δεδομένων που εκτίθενται στο Διαδίκτυο από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και τα μέτρα που έλαβαν οι Honeywell και Securiton για πλήρη συμμόρφωση με τον νόμο του GDPR.

Το εργαστήριο διοργανώθηκε την Παρασκευή 11 Μαΐου, στο οποίο παρακολούθησαν σύμβουλοι και ηλεκτρομηχανικοί εργολάβοι, καθώς και οι διαχειριστές εγκαταστάσεων υψηλής ασφάλειας στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της ασφάλειας, όπου νέα προϊόντα και εφαρμογές έχουν εμποτιστεί από τεχνητή νοημοσύνη, η Εταιρεία διοργάνωσε το συνέδριο «Επαναπροσδιορισμός Ασφαλείας» με σκοπό την ενημέρωση των παραπάνω για νέες τεχνολογίες συστήματος που βοηθούν στην πρόληψη και την άμεση δράση με περιστατικά παραβίασης όλων των τύπων εγκαταστάσεων, ακόμη και των πιο ασφαλών περιοχών.

Η εταιρεία, S.P. Securiton Alarm Systems Ltd, πρωτοπόρος στο σχεδιασμό και την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας των οποίων οι εφαρμογές λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη, κατέστησε σαφές ότι η πρόληψη κάθε μορφής παραβίασης είναι πλέον εφικτή μέσω νέων τεχνολογιών που σηματοδοτούν την εποχή της Υψηλής Ασφάλειας. Αναφέρθηκε επίσης ότι νέα συστήματα μπορούν να αντικαταστήσουν τους φρουρούς ασφαλείας, εξοικονομώντας τεράστια ποσά σε διάφορους οργανισμούς.

Το συνέδριο παρουσιάστηκε από διευθυντικά στελέχη της Honeywell που μοιράστηκαν με τους συμμετέχοντες τις γνώσεις, την εμπειρία και την εμπειρία τους στην Ασφάλεια

Τέλος, ο Γενικός Διευθυντής της Securiton, Panicos Statiotis, έδωσε το μήνυμα ότι ένας δυναμικός συνδυασμός τεχνογνωσίας και τεχνολογικά έξυπνων εφαρμογών μπορεί να επιτύχει το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων συστημάτων που θα λειτουργούν για την πρόληψη και θα εγγυώνται την ασφάλεια των πολιτών και επίσης τις πιο ειδικά σχεδιασμένες εγκαταστάσεις .