Loading...
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ  /  ΝΕΑ  /  ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ  /  NEW FIRE ESCAPE PLUS COMING SOON

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

New Fire Escape Plus Coming Soon

Το FIREscape + είναι ένα συνδυασμένο σύστημα ανίχνευσης πυρκαγιάς και φωτισμού έκτακτης ανάγκης με το πρόσθετο πλεονέκτημα της τεχνολογίας wayfinding.
Ένα επαναστατικό σύστημα

Η ευρωπαϊκή νομοθεσία καλεί όλους τους εμπορικούς χώρους να εγκαταστήσουν εγκεκριμένα συστήματα ανίχνευσης πυρκαγιάς και συναγερμού. Πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, συμβουλεύουν επίσης έντονα τους ιδιοκτήτες κτιρίων να εγκαταστήσουν αυτο-δοκιμαστικά συστήματα φωτισμού έκτακτης ανάγκης (όπως συνιστάται από το BS 5266: 1 2016). Το FIREscape + είναι η μόνη πραγματικά συνδυασμένη λύση πυρανίχνευσης και φωτισμού έκτακτης ανάγκης που ικανοποιεί και τις δύο απαιτήσεις.

Στην καρδιά του συστήματος FIREscape +, υπάρχει ένας διευθυνσιοδοτούμενος πίνακας που ελέγχει τόσο τις μονάδες πυρανίχνευσης όσο και τις μονάδες φωτισμού έκτακτης ανάγκης. Χρησιμοποιώντας ανθεκτικό στη φωτιά καλώδιο 40 volt, έως και 127 δυναμικές πινακίδες εξόδου, φωτιστικά, συσκευές ανίχνευσης πυρκαγιάς και μονάδες εισόδου / εξόδου, μπορούν να συνδεθούν στον ίδιο βρόχο. Σε κάθε συσκευή δίνεται μια διεύθυνση και τα δυναμικά σημάδια εξόδου προγραμματίζονται μέσω αιτίας και αποτελέσματος. Σε περίπτωση πυρκαγιάς, το σύστημα θα καθορίσει αυτόματα την κατάσταση των δυναμικών σημείων εξόδου βάσει της θέσης της πυρκαγιάς. Οι πινακίδες εξόδου κινδύνου θα ανάψουν με τον Ερυθρό Σταυρό εάν η διαδρομή διαφυγής εμποδιστεί από πυρκαγιά. Εν τω μεταξύ, σε περιοχές που δεν έχουν επηρεαστεί, οι πινακίδες εξόδου θα φωτίζονται με το διεθνώς αναγνωρισμένο πράσινο γραφικό BS EN ISO 7010, για να οδηγούν με ασφάλεια τους επιβάτες του κτιρίου στην πλησιέστερη διαθέσιμη έξοδο κινδύνου.

Αυτό το επαναστατικό σύστημα έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίσει ότι οι επιβάτες των κτιρίων έχουν την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να ξεφύγουν. ακόμα και αν δεν είναι εξοικειωμένοι με τη διάταξη του κτιρίου.