Loading...
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ  /  ΝΕΑ  /  ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ  /  MANAGING DIRECTOR INTERVIEW AT IFSEC FOR VIDEO ANALYTICS - IFT GATE WAY

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Managing Director Interview at IFSEC for Video Analytics - IFT Gate wAY

Ο Διευθύνων Σύμβουλός μας, κ. Panicos Statiotis επεσήμανε τα οφέλη της νέας τεχνολογίας Video Analytics που εφαρμόζει το IFT Gate Way από την XTRALIS για τη σύνδεση συστημάτων CCTV με τον απομακρυσμένο κεντρικό σταθμό.

Ανέφερε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του IFT Gate Way που παρέχουν ζωντανή προβολή από τον ιστότοπο του πελάτη για άμεση παρέμβαση κατά τη διάρκεια μιας επίπτωσης για την πρόληψη παραβίασης και ανεπιθύμητων ενεργειών. Οι Ιστότοποι Πελατών (μπορεί να είναι κυβερνητικοί, οικιστικοί ή εμπορικοί) είναι καλά ασφαλείς και παρακολουθούνται, ενώ οι χειριστές του Απομακρυσμένου Κεντρικού Σταθμού μπορούν να μιλούν σε παραβάτες και να λαμβάνουν άμεσα μέτρα.

Η νέα τεχνολογία ανάλυσης βίντεο και το IFT Gate Way, μπορούν να αντικαταστήσουν υπηρεσίες φύλαξης και φύλαξης ενώ οποιαδήποτε κίνηση στον ιστότοπο του πελάτη μπορεί να αναλυθεί και να αποφευχθεί με ασφάλεια.

Ο κ. Panicos Statiotis ανέφερε επίσης ότι η S.P. Securiton εφαρμόζει εφαρμογές τελευταίας τεχνολογίας και επενδύει σε επιλεγμένες τεχνολογίες που φέρνουν εντελώς νέα εποχή στο πεδίο ασφάλειας.

Ευχαριστούμε το περιοδικό Security Manager για τη συνέντευξη και το ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες S.P. Securiton.