Loading...
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ  /  ΝΕΑ  /  ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ  /  GOLD CERTIFIED INTEGRATOR BY HONEYWELL - WE SUSTAIN & ENHANCE HIGHER LEVEL OF SERVICES!

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Gold Certified Integrator by Honeywell - We sustain & enhance higher level of services!

Με υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε ότι επαναπιστοποιούμε το Gold Integrator από το πρόγραμμα πιστοποίησης ολοκληρωμένων υπηρεσιών (ISC) της Honeywell.

Το πρόγραμμα αναγνωρίζει τις επενδύσεις που κάνουμε για την εξυπηρέτηση των προϊόντων της Honeywell σε τελικούς χρήστες. Οι επιτυχημένοι συντελεστές παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες τους, βελτιώνουν την ικανοποίηση των πελατών και χτίζουν την αφοσίωση των πελατών. Δίνοντας έμφαση στην εξαιρετική εξυπηρέτηση, διαφοροποιούμε τα συστήματα συναγερμού S.P. Securiton από τον ανταγωνισμό, δημιουργώντας παράλληλα αξία που αναζητούν οι πελάτες. Κάνουμε την απαραίτητη επένδυση και προσπάθεια για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

 

Το πρόγραμμα πιστοποίησης υπηρεσίας Honeywell Integrator καθιερώνει ένα πρότυπο στον κλάδο της ασφάλειας. Το πρόγραμμα εξασφαλίζει ένα σταθερά υψηλό επίπεδο υποστήριξης και υπηρεσίας ολοκληρωτή στους τελικούς χρήστες. Αναγνωρίζει επίσης και επιβραβεύει τους ολοκληρωτές σημαντικές επενδύσεις στην εξυπηρέτηση και υποστήριξη συστημάτων ασφαλείας της Honeywell.

Το πρόγραμμα ISC διατηρεί και βελτιώνει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και παρέχει πολλά οφέλη που ξεχωρίζουν σαφώς το επίπεδο υπηρεσιών και το χαρτοφυλάκιο ενός ολοκληρωτή από αυτά του ανταγωνισμού.

Εξουσιοδοτημένες απαιτήσεις για πιστοποίηση