Loading...
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ  /  ΝΕΑ  /  ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ  /  ΜΗΝΥΜΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ - ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ COVID 19 IMPORTANT MESSAGE FROM MANAGING DIRECTOR - UPDATES ON COVID 19

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Μήνυμα Γενικού Διευθυντή - Μέτρα για COVID 19 Important message from Managing Director - Updates on COVID 19

Αγαπητοί πελάτες & συνεργάτες,

Καθώς η κατάσταση γύρω από την πανδημία του COVID-19 εξελίσσεται, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να ελαχιστοποιήσουμε τις επιπτώσεις και να μετριάσουμε τον αντίκτυπο της πανδημίας. Παράλληλα έχουν γίνει οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να εγγυηθούμε την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών Παρακολούθησης, Περιπόλου και Τεχνικής Υποστήριξης.

Μέτρα περιορισμού της έκθεσης και διάδοσης του COVID-19

  • Η εταιρία μας λαμβάνει καθημερινά τα μέτρα που έχουν κοινοποιηθεί για την υγιεινή του χώρου εργασίας καθώς και τον έλεγχο της συμπτωματολογίας του ιού στους υπαλλήλους
  • Οι υπάλληλοι εφαρμόζουν τα μέτρα προφύλαξης εντός αλλά εκτός χώρου εργασίας.
  • Η διεκπεραίωση εργασιών γίνεται εξ αποστάσεως όπου αυτό μπορεί να εφαρμοστεί και αποφεύγονται συναντήσεις και επισκέψεις που δεν θεωρούνται επείγων.
  • Αριθμός προσωπικού εργάζεται από σπίτι και μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί τους είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω email για να λάβετε την απαιτούμενη υποστήριξη.
  • Στο γραφείο επιτρέπετε η είσοδος μόνο σε όσους έχουν επείγουσα εργασία στο χώρο και αφού υποβληθούν σε έλεγχο όπως αυτός εφαρμόζεται στα κέντρα υγείας (έλεγχος θερμοκρασίας, συμπλήρωση ερωτηματολογίου).
  • Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες της κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας και τις κατευθυντήριες γραμμές των Ιατρικών Υπηρεσιών και την Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας.

Θα ήθελα προσωπικά να σας διαβεβαιώσω ότι η ασφάλεια για την οποία μας εμπιστευτήκατε θα παραμείνει στα ίδια ψηλά επίπεδα κατά την διάρκεια της δύσκολής αυτής περιόδου και να σας εγγυηθώ ότι θα εργαζόμαστε ακούραστα για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των επιχειρήσεων σας.

Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε την κατανόηση και την συνεργασία σας για την εφαρμογή των μέτρων που ανέφερα και ότι με συλλογική προσπάθεια και αυξημένο το αίσθημα προσωπικής ευθύνης θα καταφέρουμε να πορευτούμε με ασφάλεια στις προκλητικές αυτές στιγμές για την κοινωνία μας και την ανθρωπότητα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Με εκτίμηση

Πανίκος Στατιώτης- Γενικός Διευθυντής

 Σημείωση: Οι υπηρεσίες 24ωρης Παρακολούθησης και Περίπολου δεν επηρεάζονται καθόλου και συνεχίζεται κανονικά η απρόσκοπτη λειτουργία του Κέντρου Λήψεως Σημάτων και Εικόνας.