Loading...
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ  /  ΝΕΑ  /  ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ  /  1Η ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ FIRE INDUSTRY ASSOCIATION FIA

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ως 1η και μοναδική εταιρία στη Κύπρο μέλος του οργανισμού Fire Industry Association FIA

Είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε ότι πιστοποιηθήκαμε ως 1η και μοναδική εταιρία στη Κύπρο μέλος του οργανισμού Fire Industry Association FIA

Ο οργανισμός Fire Industry Association FIA είναι ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη και απαριθμεί περισσότερα από 700 μέλη με στόχο την παροχή κατάρτισης στην πυρασφάλεια αλλά την προώθηση και βελτίωση των μεθόδων και του εξοπλισμού πυρασφάλειας.

Επιπλέον τα μέλη εκπροσωπούνται στην προώθηση και διαμόρφωση της νομοθεσίας και των προτύπων που διέπουν την λειτουργία των συστημάτων πυρασφάλειας σε συνεργασία με κυβερνητικούς και άλλους φορείς.

Η εταιρία μας μέσα από την δυναμική της συμμετοχή στο οργανισμό προσβλέπει στην δημιουργία ενός άρτιου πλαισίου κατάρτισης και συνεχής ενημέρωσης που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της παροχής  υπηρεσιών και εξοπλισμού πυρασφάλειας στην Κύπρο.

Η συνεργασία με την ευρύτερη βιομηχανία πυρασφάλειας ενισχύει την προσπάθεια για εφαρμογή των κανονισμών και της σχετικής νομοθεσίας με απώτερο στόχο την ισχυροποίηση της ασφάλειας  των πολιτών σε όλους τους χώρους και εγκαταστάσεις στο νησί μας.

Η συμμετοχή μας  στον οργανισμό χαιρετίζεται από όλους τους αρμόδιους τοπικούς φορείς.