Loading...
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ  /  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία μας. 

Για περίπου 20 χρόνια η S.P.SECURITON ALARMS SYSTEMS LTD στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών που συναντούν και ξεπερνούν κάθε προσδοκία στο τομέα των συστημάτων ασφαλείας.

Με έδρα την Λεμεσό βρίσκετε μεταξύ τριών μεγάλων πόλεων της Κύπρου. Ιδρύθηκε το 1999 και  έχει μεγαλώσει ώστε σήμερα να φιγουράρει ανάμεσα στα πιο έμπιστα και γνωστά  ονόματα στη βιομηχανία των συστημάτων ασφαλείας.

Η εταιρία ειδικεύεται τόσο στην εγκατάσταση όσο και στην συντήρηση και τεχνική υποστήριξη όλων των τύπων συστημάτων, Ελέγχου Πρόσβασης, Πυρασφάλειας, Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης, Θυροτηλεφώνου, Κλήση Νοσοκόμας, Ανακοινώσεων και Μουσικής,καθώς και στις ολοκληρωμένες λύσεις ενοποίησης συστημάτων.

Περηφανευόμαστε για την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών ασφαλείας χρησιμοποιώντας καινοτόμα και υπερσύγχρονα  συστήματα και εξοπλισμό αλλά και για της μακροχρόνιες συνεργασίες μας που βασίζονται στην επιτυχημένη ολοκλήρωση έργων αλλά και στην συνεχιζόμενη συντήρηση, παρακολούθηση και υποστήριξη συστημάτων. 

ΠΡΟΦΙΛ

Παρέχουμε υπηρεσίες εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας, συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης για ένα μεγάλο φάσμα συστημάτων ασφαλείας πάντα από τις μεγαλύτερες και πολυβραβευμένες κατασκευάστριες εταιρίες του κόσμου. Αναπτύσσουμε τις εργασίες μας με βάση την πεποίθηση ότι η εξυπηρέτηση στο πελάτη έχει την μεγαλύτερη σημαντικότητα κατά τον σχεδιασμό, εγκατάσταση και παρακολούθηση όλη την γραμμή των προϊόντων μας και μένουμε πιστοί σε αυτή την πεποίθηση μέχρι σήμερα. Επιπλέον παρέχουμε υπηρεσίες Παρακολούθησης και περιπόλου ώστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τα εγκατεστημένα συστήματα ασφαλείας τους. Η εμπειρία μας στο τομέα ασφαλείας μας καθιστά την πιο έμπιστη επιλογή. 

Είμαστε έτοιμοι να σχεδιάσουμε διάφορα είδη συστημάτων οικιακής και επαγγελματικής ασφάλειας για να καλύψουμε τις ακριβείς ανάγκες σας.

Η παρακολούθηση του συστήματος προσθέτει το επιπλέον επίπεδο προστασίας που χρειάζεστε για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια των αγαπημένων σας προσώπων και της περιουσίας σας. Η παρακολούθηση παρέχεται από τον κεντρικό σταθμό.

 

 

Όνομα Εταιρίας: S. P. Securiton Alarm Systems Ltd
Διεύθυνση:

Δωδεκανήσου & Δωριαίων γωνία, Αρ.15

Ταχυδρομική Θυρίδα 53543, 3303 Λεμεσός 

Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου info@securiton.com.cy
Ιστοσελίδα: www.securiton.com.cy
 Τηλεφωνικοί Αριθμοί: +35725822990, 77778881
Αριθμός Τηλεομοιότυπου: +35725738822
Ημερομηνία Ίδρυσης: 1999
Αρ. Εγγραφής εταιρίας: 110348
Αριθμός Φ.Π.Α : 11010348W
Αριθμός T.I.C.: 12110348Y

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

 Η S.P.SECURITON ALARMS SYSTEMS LTD έχει αρχικά δεσμευτεί να παρέχει συνεχώς βελτιωμένες λύσεις που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών για να προστατεύσουν τους ανθρώπους, τις επιχειρήσεις και τις υποδομές που στηρίζουν την Κύπρο.

Σήμερα η αποστολή μας παραμένει η ίδια - η εμπειρία μας και οι ολοκληρωμένες προσεγγίσεις μας θέτουν τα πρότυπα λύσεων ασφάλειας σε όλο το νησί.

Οδηγόντας στην κορυφή 
Φημιζόμαστε για την παροχή ανώτερης εξυπηρέτησης στους πελάτες μας και στην παροχή βοήθειας για την επίτευξη των στόχων τους. Η πολυετή πείρα και η αφοσίωσή μας στην αριστεία μας έχουν χαρακτηρίσει ως μία από τις καλύτερες εταιρείες ασφάλειας στην περιοχή.

Στην S.P. Securiton λαμβάνετε το επίπεδο ποιότητας και εξυπηρέτησης που περιμένετε από έναν ηγέτη, καθώς σας παρέχουμε πάντα ευγενική, εξυπηρετική  και επαγγελματική εξυπηρέτηση του υψηλότερου επιπέδου. Συνεχώς εξελισσόμαστε καθώς δημιουργούνται νέες ευκαιρίες στην αγορά και οι ανάγκες των πελάτων μας αλλάζουν. 

Αναπαυτείτε όταν εργάζεστε μαζί μας 
Είναι δική μας ευθύνη να γνωρίζουμε εσάς και την επιχείρησή σας. Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να εξασφαλίσουμε ότι οι λύσεις που προσφέρουμε είναι προσαρμοσμένες στις μοναδικές σας ανάγκες και προκλήσεις. Είστε σημαντικοί για μας και μπορείτε να περιμένετε από εμάς να πάμε το επιπλέον βήμα για την επιχείρησή σας. Είμαστε υπερήφανοι που σας εξυπηρετούμε και εργαζόμαστε σκληρά για να σας κερδίσουμε.

Κρατώντας τα αγαπημένα σας πρόσωπα ασφαλή 
Είμαστε αφοσιωμένοι στο να  ενισχύσουμε την αίσθηση ασφάλειας των ανθρώπων. Ενδυναμώνουμε  τους ανθρώπους να συνεχίσουν να ακολουθούν την καθημερινή τους ζωή με πλήρη εμπιστοσύνη ότι οι άνθρωποι και τα πράγματα που τους ενδιαφέρουν περισσότερο είναι ασφαλή και άνετα.

 

 

 

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣΗΣ

Είμαστε εξειδικευμένοι στο σχεδιασμό, εγκατάσταση, συντήρηση και εφαρμογή ολοκληρωμένων λύσεων για συστήματα ασφαλείας σε όλη την Κύπρο και στο εξωτερικό, παρέχοντας επαγγελματικές υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας την κατάσταση των συστημάτων και του εξοπλισμού τέχνης δημιουργούμε μακροπρόθεσμες συνεργασίες βασισμένες στην εμπιστοσύνη. Προσπαθούμε να καλύψουμε και να διεκπεραιώσουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να εφαρμόσουμε πρωτοποριακά συστήματα και λύσεις σε όλους τους τομείς της αγοράς - οικιστικούς, κυβερνητικούς και εμπορικούς.

Οι αφοσιωμένοι άνθρωποι μας είναι καλά εκπαιδευμένοι για να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που διατηρούν υψηλά πρότυπα σε επαγγελματικό επίπεδο. Αγκαλιάζουμε ένα περιβάλλον όπου όλες οι ιδέες έρχονται μαζί και οι άνθρωποι επικοινωνούν για την ανταλλαγή γνώσεων και τη βελτίωση των καθημερινών υπηρεσιών που παρέχονται στους πελάτες μας.

Οι άνθρωποι με όραμα και καινοτόμες ιδέες μπορούν πάντα να είναι μέρος της ομάδας μας

 

 

ΟΡΑΜΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΑΞΙΕΣ

Όραμα 

Να έχουμε πρωτοποριακό και ηγετικό ρόλο στο τομέα των συστημάτων ασφαλείας  ως  έμπιστος συνεργάτης  και το όνομα μας να είναι συνώνυμο με την υψηλή ασφάλεια.

Απόστολή 

Να εξασφαλίσουμε εξυπηρέτηση όλου του φάσματος των πελατών μας και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες τους μέσω:

  • της προσφοράς ποιοτικών, καινοτόμων και ενοποιημένων λύσεων, στο τομέα της ασφάλειας, από το σχεδιασμό μέχρι και μετά τη πώληση/ υποστήριξη των συστημάτων ασφαλείας
  • Της επιστράτευσης της πολυετή πείρας μας και της εξειδίκευσης του ανθρώπινου δυναμικού μας
  • Της συνεχής αναβάθμισης της πλατφόρμας παροχής υπηρεσιών
  • Της παροχής αποδοτικότερων, τεχνολογικά ανώτερων και φιλικότερων στη χρήση προϊόντων

Αξίες 

Επαγγελματισμός/ Αξιοπιστία
Σεβασμός/ Εμπιστοσύνη
Υπευθυνότητα
Ποιότητα
Τεχνογνωσία
Ομαδικότητα
Ασφάλεια και Υγεία
Καινοτομία